Onlinekurser

Onlinekurser

Fullt Fokus online grundkurs

Tävlar du eller har du tävlingsambitioner men känner att du skulle vilja förbättra ert fokus inne på planen? Då är detta kursen för dig.

Under kursen går vi igenom frågor som:

• Hur får jag hunden att välja mig före störningar runt omkring?

• Hur tränar man fokus?

• Hur tränar man uthållighet?

• Hur startar man en träning?

Vi varvar teori med praktiska övningar för att öka våra hundars fokus och uthållighet på träning och tävling.

Kursen är öppen för hundar från ca 6 månader. Den är uppdelad i fyra delar, en del läggs upp per vecka. Total tid fem veckor.

Pris 1200 kr

Kursstart 14/4 (fullsatt)

NY kursstart 14/9 (fullsatt)

Anmälan via mail

Rallylydnad nybörjare online

Vad sägs om att kickstarta er karriär inom rallylydnad med en onlinekurs där du dels får lära dig alla grunder, men även hur du kan tänka när du bygger egna banor, vad domaren tittar på på tävling och mycket mer.

Kursen sträcker sig över åtta veckor och passar dig som är helt nybörjare eller dig som har lite inblick i hur skyltarna ser ut.

Efter kursens kommer ni att ha god kunskap om hur skyltarna ska tolkas och utföras, och ni har fått testa på att gå både kortare slingor samt hela banor.

Kursen är öppen för hundar från 6 månader och uppåt.

Och den passar både dig som siktar på att tävla rallylydnad men även familjehunden som kanske inte har som prioritet att tävla.

Rallylydnad en superkul aktivitet för alla hundar, som skapar goda förutsättningar för större lyhördhet och följsamhet i vardagen. Det är även en skonsam hundsport som även lite äldre hundar brukar tycka att det är väldigt kul att lära sig.

Kursstart 14/4 (fullsatt)

NY kursstart 14/9 (fullsatt)

Pris: 1300 kr

NU även som SJÄLVSTUDIEKURS med löpande start

Pris: 550 kr

Anmälan via mail

Fullt fokus rallylydnad online

Fullt fokus rallylydnad riktar sig dig som tävlar eller vill tävla i rallylydnad. Vi kommer under kursens gång att träna på:

• Uppvärmning, att hitta rätt energinivå för just din hund.

• Hur startar man en träning?

• Störnings- och fokusträning i bana.

• Belöningsrutiner. Att bygga rätt förväntning hos sin hund.

• Uthållighet – hur tränar man för att hunden ska hålla genom en hel bana med samma fokus och energi?

• Tips på tänk runt tränings- och tävlingsrutiner.

Kursen omfattar 5 lektioner där en lektion släpps per vecka. Lektionerna består av filmer, teori samt olika uppgifter / läxor för deltagarna. Feedback på all er träning.

Begränsat antal ekipage.

Förkunskaper: kunskap om minst nybörjaremomenten

Kursstart 14/4 (fullsatt)

NY Kursstart 14/9 (fullsatt)

1300 kr

Anmälan via mail

Rallylydnad tävlingskurs online 

Tävlingskurs som passar nybörjar- till mästarklassekipage. Enda kravet är att du bör kunna alla skyltar i den klass du deltar i kursen med.

Tävlingskursen innefattar åtta uppgifter praktiska och teoretisk och går över totalt fem veckor. Kursen fokuserar på det du bör tänka på för att vara som bäst på tävling.

OBS! Denna kurs kommer under 2020 att gå som ENSKILD ONLINEKURS och startar då löpande under hela året. Maila för mer information och anmälan.

Pris 1300 kr

Anmälan via mail

Privat onlinecoaching

Är du sugen på att gå på kurs eller privatlektion men tiden räcker inte riktigt till, eller är avståndet för långt? Med onlinecoachning kan du enkelt och smidigt få feedback på din träning hemma.

Nu kan du köpa en månads (30 dagar) onlinecoaching för 1200 kr. Detta innefattar att du skickar mig fyra filmer på vardera max 5 minuter och feedback på dessa.

Du bestämmer själv vad du vill fokusera på, det kan vara rallylydnad, freestyle, lydnad, heelwork to music eller kanske mental coaching. Det är helt upp till dig.

Kontakta mig via mail för bokning eller mer information!

Observera:

Anmälan till datumsatt kurs är direkt bindande. Vid onlinekurs gäller satt månad för start. Vid avanmälan senast 21 dagar innan kursstart tas 50 % av kursavgiften ut. Vid avanmälan senare än detta kvarstår full deltagaravgift. Obs – gäller ej onlinekurs. Platsen är personlig och går ej att överlåta.