Clinic / föreläsning

Clinic / föreläsning

Nina Steinbach är Europeisk vinnare i HtM 2022 och trea på VM samma år. Svensk mästare i HtM 2021 samt svensk mästare i rallylydnad 2016, med 25 års erfarenhet av träning och tävling med hundar. Del av det svenska landslaget i HtM sedan 2019, samt även det första svenska landslaget i rallylydnad 2019.


CLINIC PRESTERA MERA

I denna clinic talar jag om vikten av tävlingsrutiner för både hund och förare, och hur man kan träna på dem.

Jag visar med egna hundar hur jag tränar fokus och kontakt, och jag går på djupet om hur man kan jobba med sina tävlingsnerver och sin prestationsångest. Att kunna prestera även under press – o faktiskt kunna njuta av det.

Denna clinic riktar sig till alla som tävlar – oavsett hundsport.

Rallylydnad

Tidigare datum:
Vi2 Hundcenter 16/12 2018
Oskarshamn 16/1 2019
Torsås 16/2 2019

Tid ca 3 timmar


FÖRELÄSNING FULLT FOKUS

Tävlar du eller har du tävlingsambitioner men känner att du skulle vilja förbättra ert fokus och följsamhet inne på planen?

När vi tränar och tävlar handlar det inte bara om att lära hunden detaljer och moment – det handlar också om att hunden ska orka vänta på sin belöning, att den ska kunna utföra flera delar efter varandra och att omgivning eller andra omständigheter ska rå på ekipagets fokus. Under föreläsningen kommer jag att prata om olika sätt att träna både hund och förare på att bygga och hålla kvar det vi brukar kalla ekipagets bubbla. För att prestera som bäst då det verkligen gäller.

Föreläsningen passar alla oavsett hundsport.

Tidigare datum:
Landvetter 14/6 2019

Tid ca 2 timmar


Kontakta mig via Facebook, Instagram eller e-post om du har frågor om eller vill boka min clinic eller föreläsningen!