Valpplaner 2023

Valpplaner 2023

RLDN Glädjerusets Tuffa Tesla är parad med TJH Indragårdens Twix och vi hoppas på valpar i början av november 2023.


Tesla

Så här beskriver Teslas matte Jonna henne:

”Tesla är en hund med mycket will to please, hon försöker alltid göra rätt och vill alltid hitta på kul grejer med mig som matte. Hon har en bra av- och påknapp vilket märks både i vardagen och i träningssammanhang. Hon är en clown förklädd till hund, och älskar att få sin matte att skratta över diverse påhitt. En kelig hund som gärna är med mitt i allt hela tiden, men där ligger hon och sover i godan ro.

Hon har en naturlig fallenhet för att bära, och hämta saker till sin människor. Mycket spring i benen, men noll jaktlust vad det gäller vilt i skogen.
Tesla är uppmärksam på sin omgivning och visar gärna om något har förändrats, och hon har också en stor nyfikenhet att undersöka.

Tesla tränas idag i freestyle, HtM, rallylydnad, nosework och viltspår – allt med lika stor entusiasm. I noseworken har hon en otrolig uthållighet och ger sig inte förrän hon hittat gömman.”

Teslas sida på rasdata: http://www.rasdata.nu/golden/hund/2020/s2552721.htm

TJH lndragårdens Twix

Så här beskriver matte Annika sin Twix:

”Twix har mycket motor och en bra av- och påknapp. Han har glimten i ögat och en stor vilja att alltid göra sitt bästa. Han är lyhörd, okomplicerad och har en fantastiskt attityd till arbete. Han är också mycket miljöstark och stabil. Hemma är han min skugga som gärna vill kela.”

Twix är utbildad tjänstehund och tränas och tävlas inom jakt.

Twix på rasdata: http://www.rasdata.nu/golden/hund/2019/s4308919.htm

Det kommer INTE att bli valpar som passar som endast familjehund, även om ni är en aktiv familj – hundar från Glädjeruset behöver arbeta! Så är du intresserad av t.ex. en tjänste- eller räddningshund, en jaktkamrat eller siktar högt inom någon hundsport så är det här kullen för dig. Jag förbehåller mig fri prövningsrätt på eventuella valpköpare.

Kontakt

Kontakta mig via e-post för mer information.