Våra favoritprodukter

Våra favoritprodukter

Friskvård:

Jag älskar Aptus produkter och ger numera både Bindie och Ebba deras GlycoFlex lll som är tuggbitar som bl.a. innehåller grönläppad mussla. Dessa är speciellt framtagna för att främja ledernas normala funktion. Bindie och Ebba äter också Aptus Multivitamintabletter Senior. Det är viktigt för mig att ta hand om deras kroppar genom hela livet.

Aptus har även tuggstrips som fungerar som en ”tandborste” för hunden som flickorna får några gånger i veckan efter kvällsmaten.

Under tävlingssäsong samt vid tillfällen när flickorna behöver en extra boost så ger jag även dem vätskeersättning och energipasta från Aptus.

 http://www.aptuspet.com/produkter

Jag använder även Back on Tracks produkter till mina flickor. De är tillverkade i funktionstextilier med värmereflekterande egenskaper vilket verkar som ett led- och muskelskydd och är perfekt att använda före och efter träning eller om hundarna t.ex, måste ligga i bilen en stund. Vi har både tunna nättäcken som vi använder mycket vid träning och tävling, samt tjockare vinter- och regntäcken. http://backontrack.se

Rallylydnad:

För allt som är rallyrelaterat finns det bara en butik och det är http://tassashop.se – de har precis allt man behöver som har med rallylydnad att göra och dessutom superkvalitet på både skyltar och framför allt skylthållare. Plus lite annat smått och gott som t.ex. de grymma anti-glid-kopplen som vi använder i stort sett dagligen.