Kursvillkor och kontakt-information

Kursvillkor och kontakt-information

Jag håller till utanför Karlskrona i östra Blekinge, där jag har en stor inhägnad plan. Men det går även bra att boka mig för externa kurser.

Är du/ni intresserade av en privatlektion i rallylydnad, tävlingslydnad, heelwork to music eller vardagslydnad, så kan du kontakta mig här. Det går även bra att dela privatlektioner med t.ex. en träningskompis.

Självklart kan du/ni även hyra in mig hel- och halvdagar, samt helger, för att hålla kurser eller lektioner, enskilt eller för ditt träningsgäng/klubb.

Priser:
Halvdag; 3800 kr (max 6 deltagare)
Heldag; 6500 kr (max 8 deltagare)

Privattimme, vardagar; 500 kr/h
Privattimme, helg; 600 kr/h

Ev. milersättning/hallhyra tillkommer vid träning på annan plats. Alla priser är inkl. moms.

En avgift om 10% tas ut i bokningsavgift för heldags- samt helgkurser. Denna anses som en administrativ kostnad och återbetalas ej vid eventuell avbokning. Avbokningen senast 4 veckor innan avtalad tid.

Kursvillkor

Anmälan till kurs är direkt bindande. Vid avanmälan senast 21 dagar innan kursstart tas 50 % av kursavgiften ut. Vid avanmälan senare än detta kvarstår full deltagaravgift.

Löptikar kan förekomma på kursen.

Om du inte har möjlighet att komma på ett eller ett par kurstillfällen så har Glädjeruset tyvärr inte möjlighet att ersätta dig för detta.

En hund får ha med sig flera familjemedlemmar, det är bara bra om alla har samma bild av träningen.

För att få gå kurs här måste din hund vara vaccinerad för parvo, valpsjuka, HCC samt kennelhosta. Den måste vara fri från smittsamma sjukdomar. Vaccinationsbevis skall uppvisas innan kursstart.

Strikt hundägaransvar gäller naturligtvis alltid på mina kurser. Glädjeruset tar inte ekonomiskt ansvar vid hund- eller personskada

Privatlektioner

Vid privatlektion måste avbokning ske senast 36 timmar innan avtalad tid, annars debuteras fullt pris.

Privatlektionerna måste utnyttjas inom tre månader från det att kursavgiften är betald

Kontakt

Kontakta mig via Facebook, Instagram eller e-post vid bokningsförfrågan!

Swish 123 013 0450
BG 5234-8190
Innehar F-skatt