Clinic / föreläsning

Clinic / föreläsning

Rallylydnad

Clinic Prestera Mera
Svensk Mästare i Rallylydnad 2016 med 25 års erfarenhet av träning och tävling med hundar. Del av det svenska landslaget i HtM 2019, samt även det svenska landslaget i rallylydnad 2019.

I denna clinic talar jag om vikten av tävlingsrutiner för både hund och förare, och hur man kan träna på dem.

Jag visar med egna hundar hur jag tränar fokus och kontakt, och jag går på djupet om hur man kan jobba med sina tävlingsnerver och sin prestationsångest. Att kunna prestera även under press – o faktiskt kunna njuta av det.

Denna clinic riktar sig till alla som tävlar – oavsett hundsport.

Tid ca 3 timmar

Tidigare datum:

Vi2 Hundcenter 16/12 2018

Oskarshamn 16/1 2019

Torsås 16/2 2019

Föreläsning Fullt Fokus

Tävlar du eller har du tävlingsambitioner men känner att du skulle vilja förbättra ert fokus och följsamhet inne på planen?

När vi tränar och tävlar handlar det inte bara om att lära hunden detaljer och moment – det handlar också om att hunden ska orka vänta på sin belöning, att den ska kunna utföra flera delar efter varandra och att omgivning eller andra omständigheter ska rå på ekipagets fokus. Under föreläsningen kommer jag att prata om olika sätt att träna både hund och förare på att bygga och hålla kvar det vi brukar kalla ekipagets bubbla. För att prestera som bäst då det verkligen gäller.

Föreläsningen passar alla oavsett hundsport.

Tid ca 2 timmar

Tidigare datum:

Landvetter 14/6 2019

Kontakta mig via Facebook, Instagram eller e-post om du har frågor om eller vill boka min clinic eller föreläsningen!