Vart tar tiden vägen?

Vart tar tiden vägen?

Idag fyller Tillie 16 veckor och har därmed levt halva sitt liv här i min flock. Hon är en otroligt lättlärd, lyhörd och cool valp. Jag ser så mycket fram emot att få utvecklas tillsammans med henne och alla äventyr vi har framför oss.

Jag försöker vara uppmärksam på hennes beteende för att lära känna hennes personlighet bättre och bättre, för att på så sätt kunna anpassa träningen genom att parera eller stärka upp de delar som ev kan bli en utmaning fram över. Hittills har jag märkt att hon är otroligt miljöstark, inte rädd för några underlag, att hon är lite ljudkänslig för vissa ljud och att hon allra helst vill ha godis som belöning när vi tränar.

Detta har jag i åtanke redan nu och vi tränar på att kunna uppskatta lek lika mycket, nästa i alla fall, samt att jag försöker utsätta henne för lite olika ljud och försöker utröna vad hon reagerar på.

Tillie i siffror:

Hon har nu bott här halva sitt liv – alltså 8 av de 16 veckor hon fyller idag,

hon är 12,6 kg tung,

har tappat 2 tänder

och kanske kommer hon ngn gång att växa i de stora tassarna o de stora öronen

Kommentarer är stängda.