En fråga om personlighet?

En fråga om personlighet?

Det här med att träna hund 🐶

Jag lyssnade på en podd med den grymma ryttaren Peder Fredricson här om dagen och han menade att hur man rider avspeglar ens personlighet – och jag tror det är precis samma sak när det gäller hur man för sin hund

Är man typen som lockar fram det beteendet man vill ha från hunden eller mer är man mer den typen som tycker att det ”bara ska” fungera?

Jag tillhör definitivt den första kategorin – jag föredrar att visa vägen och sedan vill jag att hunden själv ska ta nästa steg och vilja göra rätt

Har du funderat på vilken av dessa typerna du är? Inget behöver vara mer rätt än det andra men jag tycker det är intressant att titta på sig själv utifrån ibland och se vad man är för typ av hundtränare, och människa 🐶

Kommentarer är stängda.