Tillie 1 år

Tillie 1 år

Idag fyller världens underbaraste lilla Tillie, aka Blågul’s Vanilla Bean, 1 år

Jag minns det som igår – när jag vaknade på morgonen hade jag ett meddelande från Hanna på @kennelblagul ”Det verkar inte komma några tikar, kan du tänka dig en hane?”

Så jag svarade något i stil med ”Skönt att allt gick bra! Blev det bara hanar?”

När Hanna sedan en stund senare svarade att det kom en liten sladdis och det är en tik. Går allt bra är hon din om du vill så höll jag på att svimma! Svaret var givetvis JA! Jag vill ha henne!

Och nu sitter den lilla sladdisen här bredvid mig på stolen medan jag skriver. Enligt Tillie själv är hon fortfarande en pytteliten valp vad gäller storlek och en köksstol rymmer så klart oss båda två.

Året har gått så fort och jag måste säga attdet här är en av de mest okomplicerade hundar jag haft, inga tonårsfasoner (än iaf), funkar bra med allt och alla och i alla miljöer, hon är kelig, lyhörd och alldeles ljuvlig helt enkelt!

Så STORT GRATTIS till min lilla Tillie-pop!! Matte älskar dig hejdlöst 💕

Kommentarer är stängda.