Debut i HtM klass 3

Debut i HtM klass 3

Alltså denna hunden! Hon är ta mig tusan magisk! Det är svårt att beskriva – man måste ha träffat henne för att verkligen förstå hur hon funkar!

Hon lägger ner hela sitt stora hjärta i precis allt hennes matte kommer på – och allt gör hon med samma ostoppbara energi och glädje!

Att leva, och att träna, med Lykka är som att försöka tämja vinden – det går liksom inte – och varför skulle jag vilja göra det?! Istället försöker jag jobba med hennes energi och inte emot. Hon är liksom inte typen av hund man kan köra med handbromsen i – man får försöka styra så gott man kan och för varje dag, varje träningspass, så får vi mer och mer förståelse för varandra.

Idag gjorde vi vår debut i Heelwork to Music klass 3 och fick med oss två cert och två pallplatser hem. En supertidig morgon, vi steg upp klockan 3 för att kunna vara i Skillingaryd strax innan kl 7 (lite galen får man vara för att älska hundlivet), och sedan två ganska täta starter var inga som helst problem för Lykka. Lite sömn, långa bilturer och högt tempo är liksom inget som stoppar henne. Det är ett privilegium att få träna och tävla med en sådan hund och jag är så glad att hon är just min!

Stort tack för idag alla inblandade på SBK Atilla och en extra hälsning till de instagramvänner vi mötte irl under dagen – bl.a. våra gotländska vänner @valpjournalen som också tävlade

Nu längtar jag efter att nörda ner mig ännu mer i HtM tillsammans med duktiga Pernilla på @dogtrainingbyppcs – Lykka och jag har nämligen blivit sponsrade av Pernilla att få gå hennes HtM OnlineSatsning 6 månader – och med tillägget PREMIUM – vilket betyder att vi får feedback på allt vi gör. Jag är så himla taggad för detta!!

Kommentarer är stängda.