Agria Freestyle Elite Challenge

Agria Freestyle Elite Challenge

Alltså wow vilken helg Lykka, Tillie o jag hade förra veckan!

På fredag morgon hämtade min mamma Bindie och Ebba och resterande delar av min flick packade vi in oss i bilen och satte kurs mot Stockholm.

Resan gick bra och vi hann i god tid till den bokade träningstimmen i Huddinge Hundhall. Där efter styrde vi kosan hem till underbara Sandra som är matte till Ebbas halvsyster Jade. Kvällen bjöd på supertrevligt sällskap, massor m skratt – o hundprat så klart, samt fantastiskt god mat o dryck.

Lördagen började med en skogspromenad för hundarna följt av en tripp till Nynäshamns bk där Sansra och hennes Ace gjorde en superfin tävlingsdebut i lydandens klass 3.

På söndagem var det dags för Lykka och mig att tävla HtM igen och fina rundor med ett lite redigerat program gjorde att vi kvalificerade oss till Agria Freestyle Elite Challenge i HtM i januari! Helt galet ju! Och oj vad jag älskar denna hunden!

Stort tack till PrimaDog Sverige och AptusPet för att ni hjälper mig att hålla mina hundar i så fin form!

Kommentarer är stängda.