Våra favoritprodukter

Våra favoritprodukter

Mat och godis:

Som ni säkert sett så äter alla mina tjejer PrimaDogs mat – både torrfoder och korvar. För mig är det viktigt att de äter bra mat med kött som huvudingrediens. Kolhydratkällan i Primas foder är glutenfri potatis, torkade äpplen och lättsmält majs. Maten innehåller dessutom en blandning av nordiska bär och örter. Dessa är utmärkta naturliga källor för flera vitaminer, mineraler, antioxidanter och fettsyror.

Friskvård:

Jag älskar Aptus produkter och ger numera både Bindie och Ebba deras GlycoFlex lll som är tuggbitar som bl.a. innehåller grönläppad mussla. Dessa är speciellt framtagna för att främja ledernas normala funktion. Bindie och Ebba äter också Aptus Multivitamintabletter Senior. Det är viktigt för mig att ta hand om deras kroppar genom hela livet.

Aptus har även tuggstrips som fungerar som en ”tandborste” för hunden som flickorna får några gånger i veckan efter kvällsmaten.

Under tävlingssäsong samt vid tillfällen när flickorna behöver en extra boost så ger jag även dem vätskeersättning och energipasta från Aptus.

 http://www.aptuspet.com/produkter

Jag använder även Back on Tracks produkter till mina flickor. De är tillverkade i funktionstextilier med värmereflekterande egenskaper vilket verkar som ett led- och muskelskydd och är perfekt att använda före och efter träning eller om hundarna t.ex, måste ligga i bilen en stund. Vi har både tunna nättäcken som vi använder mycket vid träning och tävling, samt tjockare vinter- och regntäcken. http://backontrack.se

Utrustning för mig och hundarna:

Jag älskar Hurttas produkter – de är både snygga och hållbara så vi använder både selar, halsband och koppel från Hurtta. Jag handlar i stort sett bara på nätet – jag hinner aldrig gå i butiker och sortimentet är mycket större i internetbutiker. Mina favoritbutiker är http://lillanosen.se samt http://widforss.se Båda har massor av produkter att välja på, supertrevlig personal och toksnabb leverans och det uppskattar jag verkligen!

Hos underbara Gill på Lillanosen handlar jag även gärna andra hundrelaterade saker som diverse leksaker (den på bilden ovan är av märket Dog’s Craft), flickornas snygga och praktiska matskålar i retrodesign samt våra superläckra rosa canvasburar som är ett måste på träning och tävling – och alla andra tillfällen när man vill ha hunden nära men ändå ge den lugn och ro.

Här shoppar jag också gärna till mig själv – min supersnygga Heja Sverige-väst är det senaste jag klickat hem från Lillanosen.

När det gäller kläder till mig själv så är http://widforss.se oslagbara – de har allt – skor, jackor, byxor och en massa annat vi hundägare behöver.

Rallylydnad:

För allt som är rallyrelaterat finns det bara en butik och det är http://tassashop.se – de har precis allt man behöver som har med rallylydnad att göra och dessutom superkvalitet på både skyltar och framför allt skylthållare. Plus lite annat smått och gott som t.ex. de grymma anti-glid-kopplen som vi använder i stort sett dagligen.