Träningshallen

Träningshallen

I Nävragöl strax norr om Karlskrona finner du min träningslokal. Golvytan i hallen är 160 kvm och den är belagd med en tjock nålfiltsmatta som är något dämpad och väldigt skön att gå på.

Utrustning: I hallen finns det två stora speglar för bl.a. positionsträning, en på 7,5 meter och en på 2 meter. Det finns även hinder, rallylydnadsskyltar samt hållare i lättmetall, apporter, targets av olika slag, olika koner, en högtalare o.s.v. som det går bra att låna under träningen.

I hallen håller jag kurser i bl.a. rallylydnad, lydnad, freestyle, heelwork to music, fullt fokus, valp- samt balansbollskurser. Jag har även privatlektioner samt mental träning och det går dessutom bra att hyra hallen för egen träning om du går kurs för mig. Kontakta mig via mail på kennelgladjeruset@gmail.com för bokning. 

Det finns givetvis toalett och kök där man kan ordna fika eller en lätt måltid. Dricka, kaffe och thé finns att köpa. Det finns även en fikahörna med bord och stolar samt en skön soffa.

Adress: Gamla vägen 6, Nävragöl

Förhållningsregler i hallen:

  • Använd inneskor när du beträder hallen.
  • Hunden torkas fri från grus och väta innan ni går in.
  • Löptik får beträda hallen med tikskydd på.
  • Rasta hundarna ofta så att inga olyckor sker på mattan. Skulle olycka ske, debiteras en extra kostnad på 100 kr, ägaren skall själv städa så gott det går och märka ut vart olyckan skett.
  • Inne i hallen leker vi med mjuka leksaker med tanke på speglarna.
  • Låna gärna den utrustning som finns (musikanläggning, hopphinder, koner mm) men ställ tillbaka allt på samma plats.